
Urządzenia i Akcesoria
Mexican cottage pie
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 portions
Składniki
Mexican mince
-
carrot cut into pieces1
-
brown onion cut into halves1
-
garlic cloves2
-
fresh chilli deseeded if preferred1
-
celery stalk cut into pieces1
-
oil1 tbsp
-
beef mince broken into pieces500 g
-
tomato paste1 tbsp
-
taco seasoning30 - 40 g
-
canned sweet corn kernels rinsed and drained (optional)125 g
-
canned kidney beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
pickled jalapeño chillies drained and roughly chopped1 tbsp
-
water150 g
-
red capsicum cut into pieces (1-2 cm)½
Mashed potatoes
-
tasty cheddar cheese40 g
-
potatoes peeled and cut into pieces (2-3 cm)1000 g
-
salt1 tsp
-
water60 g
-
milk110 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salted butter20 g
-
pickled jalapeño chillies roughly chopped (optional)
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
447.2 kcal /
1878.2 kJ
Białko
29.7 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
36 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Sód
1381.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Chicken with sweet potato cheesy crust
1 godz. 15 min
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Pastitsio
1 godz. 30 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Curried beef and noodles (Aussie chow mein)
25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Chorizo and chicken pasta
50 min
Tuna mornay
45 min
Chicken, leek and corn pie
1 godz. 15 min
Apricot chicken risotto
30 min