Urządzenia i Akcesoria
Beef and pepper ragu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 130 g), cut into halves1
-
celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters2
-
raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet drained5
-
olive oil40 g
-
gravy beef cut into pieces (4-5 cm)850 - 900 g
-
red wine100 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
dried bay leaves2
-
tomato paste50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 - 3 tsp
-
carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
dried pappardelle pasta cooked, to serve375 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
8991 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2947.3 kJ /
701.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
90.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Moroccan beef stew with Israeli couscous
40 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Guinness beef pies
2 godz. 15 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken and pesto risoni
35 min
Mongolian lamb hot pot
3 godz. 25 min
Beef ragu
1 godz. 25 min