Urządzenia i Akcesoria
Beef and pepper ragu
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
brown onion (approx. 130 g), cut into halves1
-
celery stalks (approx. 100 g), cut into quarters2
-
raw beetroot (approx. 100 g), peeled and cut into quarters1
-
garlic cloves3
-
anchovy fillet drained5
-
olive oil40 g
-
gravy beef cut into pieces (4-5 cm)850 - 900 g
-
red wine100 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only2 sprigs
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
dried oregano1 tsp
-
fennel seeds1 tsp
-
dried bay leaves2
-
tomato paste50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
Dijon mustard1 tbsp
-
Worcestershire sauce1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste2 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste2 - 3 tsp
-
carrots (approx. 120 g), cut into quarters lengthways and cut into thin slices (5 mm)1 - 2
-
dried pappardelle pasta cooked, to serve375 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped for garnishing2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
8991 mg
Białko
26.2 g
Kalorie
2947.3 kJ /
701.7 kcal
Tłuszcz
22.7 g
Błonnik
12.8 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
90.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb shanks with risoni and feta
3 godz. 50 min
Lamb spezzatino
1 godz. 45 min
Curried sausages and lentils
1 godz.
Lamb and feta meatballs
30 min
Shepherd's pie
55 min
Chicken cacciatore
50 min
Butter chicken
55 min
Beef stroganoff
35 min
Moroccan chicken with couscous
45 min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35 min
Chorizo and chicken pasta
50 min
Bolognese sauce
40 min