Urządzenia i Akcesoria
Cranberry and Camembert stuffed chicken
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Cranberry pesto stuffing
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 30 g)½
-
butter20 g
-
dried cranberries50 g
-
raw hazelnuts30 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
Camembert cheese cut into quarters150 g
Chicken, potatoes and mustard sauce
-
garlic clove1
-
eschalot (approx. 60 g)½
-
fresh chives cut into quarters10
-
butter20 g
-
water500 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 - 2 tsp
-
small potatoes well-washed and cut into pieces (3-4cm)6
-
skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)3
-
fresh green beans trimmed150 - 200 g
-
dry white wine20 g
-
plain flour2 tbsp
-
English mustard3 tsp
-
ground horseradish2 tsp
-
seeded wholegrain mustard2 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
706.6 mg
Białko
54.5 g
Kalorie
2028.7 kJ /
483 kcal
Tłuszcz
18.6 g
Błonnik
4.6 g
Tłuszcz nasycony
8.8 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Beef stroganoff
35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 godz. 25 min
Layered lamb curry
1 godz.
Cobb salad with buttermilk dressing
1 godz.
Beef cobbler with polenta dumplings
1 godz. 30 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2 godz. 40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Beef ragu
1 godz. 25 min
Paprika chicken with sour cream sauce
1 godz. 15 min