Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cranberry pesto stuffing
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 30 g)
- 20 g butter
- 50 g dried cranberries
- 30 g raw hazelnuts
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 pinch sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 150 g Camembert cheese, cut into quarters
Chicken, potatoes and mustard sauce
- 1 garlic clove
- ½ eschalot (approx. 60 g)
- 10 fresh chives, cut into quarters
- 20 g butter
- 500 g water
- 1 - 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 6 small potatoes, well-washed and cut into pieces (3-4cm)
- 3 skinless chicken breast fillets (approx. 300 g per breast)
- 150 - 200 g fresh green beans, trimmed
- 20 g dry white wine
- 2 tbsp plain flour
- 3 tsp English mustard
- 2 tsp ground horseradish
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 1 - 2 pinches sea salt, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2028.7 kJ / 483 kcal
- Białko
- 54.5 g
- Węglowodany
- 22.2 g
- Tłuszcz
- 18.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 8.8 g
- Błonnik
- 4.6 g
- Sód
- 706.6 mg
Alternatywne przepisy
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Paprika chicken with sour cream sauce
1hod. 15min
Beef ragu
1hod. 25min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1hod.
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40 Min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40 Min
Sticky sesame chicken
40 Min
Caprese hasselback chicken
40 Min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 Min