Urządzenia i Akcesoria
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk
Składniki
-
100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)
-
1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
100 g cebuli, przekrojonej na pół100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
20 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
150 g serka kremowego podzielonego na kawałki
-
200 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Białko
6 g
Kalorie
389 kJ /
94 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sos do potraw z grilla
15 min
Sałatka z rumienionymi szparagami
20 min
Śródziemnomorska sałatka ziemniaczana (z osłoną noża miksującego 2.0)
55 min
Grillowane warzywa z serem feta
35 min
Sałatka ziemniaczana na ciepło (z grilla)
1 godz. 10 min
Carpaccio z buraka z serem buratta (z osłoną noża miksującego 2.0)
1 godz. 30 min
Bruschetta z pomidorami i mozzarellą
25 min
Tosty pomidorowe z szynką serrano
40 min
Tatar z suszonych pomidorów
15 min
Bakłażanowe roladki z szynką parmeńską
50 min
Grillowane szaszłyki drobiowe (drobiowe cevapcici) z warzywami
1 godz. 30 min
Tzatziki
15 min