
Urządzenia i Akcesoria
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki100 g
-
białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)20
-
czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki1 - 2
-
ząbki czosnku2
-
czerwonej cebuli przekrojonej na pół100 g
-
natki pietruszki, świeżej tylko liście20 g
-
serka kremowego podzielonego na kawałki150 g
-
sera cheddar pokrojonego na kawałki200 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
94 kcal /
389 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.8 g