Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili

Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili

4.5 233 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk

Składniki

  • 100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 20 białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)
  • 1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
  • 2 ząbki czosnku
  • 100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
    100 g cebuli, przekrojonej na pół
  • 20 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
  • 150 g serka kremowego podzielonego na kawałki
  • 200 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
  • ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 94 kcal / 389 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...