Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili

Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili

4.5 214 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk

Składniki

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    100 g
  • białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)
    20
  • czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
    1 - 2
  • ząbki czosnku
    2
  • czerwonej cebuli przekrojonej na pół
    100 g
    100 g cebuli, przekrojonej na pół
  • natki pietruszki, świeżej tylko liście
    20 g
  • serka kremowego podzielonego na kawałki
    150 g
  • sera cheddar pokrojonego na kawałki
    200 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 sztukę

Kalorie 94 kcal / 389 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 7 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...