
Urządzenia i Akcesoria
Grillowane pieczarki nadziewane serami z papryczką chili
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
20 sztuk
Składniki
-
100 g sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
-
20 białych pieczarek, świeżych dużych (patrz wskazówka)
-
1 - 2 czerwone papryczki chili, świeże bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
-
2 ząbki czosnku
-
100 g czerwonej cebuli przekrojonej na pół
-
20 g natki pietruszki, świeżej tylko liście
-
150 g serka kremowego podzielonego na kawałki
-
200 g sera cheddar pokrojonego na kawałki
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
94 kcal /
389 kJ
Białko
6 g
Tłuszcz
7 g
Węglowodany
1 g
Błonnik
0.8 g