
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- oliwa z oliwek do natłuszczenia
- 4 jajka
- sól do oprószenia
- pieprz czarny, mielony do oprószenia
- 500 g wody
- Wartości odżywcze
- na 1 sztukę
- Kalorie
- 68.7 kcal / 287.2 kJ
- Białko
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 4.6 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.5 g
- Sód
- 73.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Makaron z cukinii z krewetkami w orientalnym sosie (TM6)
25 min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25 min
Karmelizowany boczek, kasza bulgur i warzywa gotowane na parze
2 godz.
Roladki z zielonego omletu z szynką i mozzarellą
20 min
Gotowanie jajek
20 min
Omlet na parze z pieczarkami i szpinakiem
40 min
Sałatka szpinakowa z łososiem i jajkiem w koszulce
30 min
Jajka sadzone na parze
15 min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 min
Jajka w koszulce w koszyczku
25 min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min