Spaghetti alla siciliana

Spaghetti alla siciliana

4.3 64 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 75 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 80 g di pangrattato
  • 40 g di olive verdi denocciolate
  • 40 g di olive nere denocciolate
  • 30 g di capperi sotto sale sciacquati
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • ½ peperoncino piccante fresco
  • 20 g di acciughe sott'olio sgocciolate
  • 350 g di spaghetti

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 226.7 mg
Białko 13.3 g
Kalorie 2499.3 kJ / 597.3 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 2.7 g
Węglowodany 85.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...