Braciole pugliesi

Braciole pugliesi

4.1 14 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pezzi

Składniki

  • di pecorino semi stagionato, a pezzi
    40 g
    40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP, semi stagionato, a pezzi
  • spicchio di aglio
    1
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • di fettine di vitello
    500 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • cipolla a pezzi
    1
  • di passata di pomodoro
    500 g
  • di pepe nero macinato fresco
    2 pizzichi

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 167.8 kcal / 702 kJ
Białko 16.5 g
Tłuszcz 7.7 g
Węglowodany 8.6 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Sód 669.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...