Braciole pugliesi

Braciole pugliesi

4.1 24 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 pezzi

Składniki

  • 40 g di pecorino semi stagionato, a pezzi
    40 g di formaggio Canestrato pugliese DOP, semi stagionato, a pezzi
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 500 g di fettine di vitello
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cipolla a pezzi
  • 500 g di passata di pomodoro
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Sód 669.7 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 702 kJ / 167.8 kcal
Tłuszcz 7.7 g
Błonnik 2.1 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 8.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...