Minestra di pasta, patate e cozze

Minestra di pasta, patate e cozze

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di cozze fresche pulite
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio a piacere
  • 1 cipolla in quarti
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 400 g di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di acqua
  • 200 g di pasta corta a piacere (cottura 10-12 minuti)
  • sale q.b.

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 382.2 mg
Białko 24.7 g
Kalorie 2067.1 kJ / 494 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 67.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...