Minestra di pasta, patate e cozze

Minestra di pasta, patate e cozze

4.3 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di cozze fresche pulite
    500 g
  • di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
    1 mazzetto
  • spicchi di aglio a piacere
    2
  • cipolla in quarti
    1
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di patate pelate e a pezzi (2-3 cm)
    400 g
  • di acqua
    400 g
  • di pasta corta a piacere (cottura 10-12 minuti)
    200 g
  • sale q.b.

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 494 kcal / 2067.1 kJ
Białko 24.7 g
Tłuszcz 13.7 g
Węglowodany 67.4 g
Błonnik 5.5 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Sód 382.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...