Tagliatelle ai funghi (senza glutine)

Tagliatelle ai funghi (senza glutine)

4.6 16 ocen
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pasta
  • 80 g di acqua
  • 10 - 15 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
  • 3 uova
  • 300 g di farina senza glutine per pasta
Salsa ai funghi
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 500 g di funghi porcini freschi a fette
  • ½ cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1345.5 mg
Białko 14.9 g
Kalorie 2165.8 kJ / 517.8 kcal
Tłuszcz 21.2 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 3.6 g
Węglowodany 66.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...