Frittata di pasta avanzata

Frittata di pasta avanzata

4.7 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 50 g di latte
  • 4 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 80 g di pancetta affumicata a cubetti
    80 g di speck a cubetti
  • 80 g di provola a cubetti
  • 300 g di pasta avanzata (vedere consigli)
  • 20 g olio extravergine di oliva

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 845.3 mg
Białko 26.5 g
Kalorie 1732.8 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 24.2 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 8.7 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...