Gnocchi aux légumes et au pesto

Gnocchi aux légumes et au pesto

2.5 94 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 60 g de parmesan en morceaux
  • 2 oignons coupés en quatre
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 250 g de courgette en cubes
  • 400 g de gnocchi
  • 12 tomates cerise coupées en deux
  • 100 g de fleurettes de brocoli en lamelles
  • 2 c. à soupe de pesto de basilic (voir "Conseil(s)")
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 5 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1637 kJ / 391 kcal
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...