Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic

Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic

4.5 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de feuilles de basilic frais
    40 g
  • de graines de tournesol
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    50 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • oignon jaune coupé en quatre
    1
  • de tomates confites à l'huile
    50 g
  • de riz spécial risotto
    300 g
  • de vin blanc
    50 g
  • d'eau bouillante
    700 g
  • de bouillon émietté
    1 cube
  • de copeaux de parmesan
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 563 kcal / 2361 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...