Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 clous de girofle
- 1 oignon, coupé en quatre
- 4 carottes, en tronçons
- 4 navets, coupés en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet garni
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 l de bouillon de légumes
- ½ chou vert frisé
- 4 pommes de terre
- 4 saucisses végétariennes
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 456 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 1 g
Alternatywne przepisy
Poireaux au curry, riz semi-complet et œufs mollets
55min
Cabillaud aux choux, gremolata à l'orange et au persil
40 Min
Sauté de porc à la moutarde et panais
50 min
Salade carottes râpées
10 min
Gratin de choux de Bruxelles, maïs et lardons
55min
Mogettes à la charentaise
13 Std. 15 Min
Pot-au-feu de légumes
55min
Choux farcis au quinoa rouge
1h 5min
Hareng fumé, salade de choux rouge et blanc
55min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 Min
Feuilles de chou farcies
1 Std. 10 Min