Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron

Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron

3.9 37 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • 2 filets d'huile d'olive
  • 4 bandes de zeste d'orange non traitée hachées
  • 5 bandes de zeste de citron non traité hachées
  • 1 bouquet de persil frais effeuillé
  • 500 g d'eau
  • 900 g de carottes en rondelles de 5 mm
  • 300 g de pommes de terre en petits dés
  • 4 filets de merlu
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 30 g
Kalorie 1181 kJ / 291 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...