
Wersje kompatybilne
Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 5 bandes de zeste de citron non traité hachées
- 4 bandes de zeste d'orange non traitée hachées
- 1 bouquet de persil frais effeuillé
- 2 filets d'huile d'olive
- 500 g d'eau
- 900 g de carottes en rondelles de 5 mm
- 300 g de pommes de terre en petits dés
- du sel
- du poivre moulu
- 4 filets de merlu
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 291 kcal / 1181 kJ
- Białko
- 30 g
- Tłuszcz
- 8 g
- Węglowodany
- 19 g