Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron

Purée de carotte, filet de merlu, gremolata persil-citron

3.9 35 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • bandes de zeste de citron non traité hachées
    5
  • bandes de zeste d'orange non traitée hachées
    4
  • de persil frais effeuillé
    1 bouquet
  • d'huile d'olive
    2 filets
  • d'eau
    500 g
  • de carottes en rondelles de 5 mm
    900 g
  • de pommes de terre en petits dés
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • filets de merlu
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 291 kcal / 1181 kJ
Białko 30 g
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...