Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin

Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin

4.4 222 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en quatre
    50 g
  • d'ail
    1 gousse
  • petit bouquet de menthe fraîche effeuillé
    1
  • feuilles de sauge fraîche
    10
  • petit bouquet de persil frais plat, effeuillé
    1
  • de filet mignon de porc
    500 g
  • de lard fumé
    12 tranches fines
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de chou-fleur en fleurettes
    500 g
  • de pommes de terre en morceaux
    250 g
  • de lait
    300 g
  • de romarin frais effeuillés
    2 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de beurre demi-sel
    25 g
  • crème fraîche
    25 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 429 kcal / 1797 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...