Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

Cuisse de lapin, carottes et pruneaux

5.0 7 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions

Składniki

  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • d'huile d'olive
    25 g
  • de beurre
    10 g
  • cuisses de lapin désossées
    4
  • d'eau
    800 g
  • de carottes coupées en tronçons de 2 cm
    300 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de poivre blanc moulu
    4 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • feuille de laurier
    1
  • de pruneaux dénoyautés
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 523.3 kcal / 2188.8 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 39.3 g
Błonnik 6.8 g
Tłuszcz nasycony 7.8 g
Sód 631.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...