
Urządzenia i Akcesoria
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz.
4 portions
Składniki
-
d'oignon coupé en deux100 g
-
d'huile d'olive25 g
-
de beurre10 g
-
cuisses de lapin désossées4
-
d'eau800 g
-
de carottes coupées en tronçons de 2 cm300 g
-
de sel1 c. à café
-
de poivre blanc moulu4 pincées
-
de thym frais1 branche
-
feuille de laurier1
-
de pruneaux dénoyautés250 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
523.3 kcal /
2188.8 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
39.3 g
Błonnik
6.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Sód
631.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja