Petits pois à la française

Petits pois à la française

4.1 41 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de jambon en allumettes
  • 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g de petits pois, frais ou surgelés
  • 2 cœurs de sucrine coupés en quatre quartiers
  • sel
  • poivre moulu
  • 300 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11 g
Kalorie 525 kJ / 125 kcal
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...