Petits pois à la française
TM6 TM5 TM31

Petits pois à la française

4.1 (36 ocen)

Składniki

  • 100 g de jambon, en allumettes
  • 4 oignons verts, coupés en deux dans la longueur et émincés
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g de petits pois, frais ou surgelés
  • 2 cœurs de sucrine, coupés en quatre quartiers
  • sel
  • poivre moulu
  • 300 g d'eau

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
525 kJ / 125 kcal
Białko
11 g
Węglowodany
8 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy