Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde

4.5 111 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de persil frais
    10 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    200 g
  • de moutarde
    50 g
  • jus de citron (30 g env.)
    1
  • de sel
    10 pincées
  • de poivre moulu
    10 pincées
  • de carottes coupées en morceaux
    500 g
  • de fenouil coupés en morceaux
    350 g
  • d'eau
    1000 g
  • dos de cabillaud (env. 1000 g de cabillaud)
    8
  • de riz basmati
    250 g
  • de sel
    5 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 640 kcal / 2680.7 kJ
Białko 43.5 g
Tłuszcz 14.3 g
Węglowodany 82.5 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1461.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...