Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco

Pavé de julienne à la citronnelle et purée au lait de coco

3.9 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions

Składniki

La purée de pommes de terre au lait de coco
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    1000 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de lait de coco
    300 g
  • de lait
    100 g
  • de beurre coupé en morceaux
    30 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
Les pavés de julienne parfumés à la citronnelle
  • d'eau
    1400 g
  • de sel aromatisé aux légumes
    4 pincées
  • de poivre fraîchement moulu
    2 pincées
  • de lait de coco
    30 g
  • de citronnelle fraîche finement ciselé
    1 bâton
  • filets de julienne, sans peau
    4
  • de coriandre fraîche ciselée
    2 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 545 kcal / 2290 kJ
Białko 36.8 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 42 g
Błonnik 4.3 g
Tłuszcz nasycony 19.5 g
Sód 815.8 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...