Églefin, beurre nantais et petits légumes

Églefin, beurre nantais et petits légumes

4.4 53 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes
    100 g
  • de vinaigre de vin
    20 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de carottes coupées en julienne
    300 g
  • de poireaux coupés en julienne
    300 g
  • de filets d'églefin
    600 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de choux de Bruxelles coupés en deux
    400 g
  • de crème liquide 35% m.g.
    10 g
  • de beurre coupé en morceaux
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 685.8 kcal / 2848.3 kJ
Białko 32.8 g
Tłuszcz 54.5 g
Węglowodany 14.3 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 33.8 g
Sód 350 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...