Églefin, beurre nantais et petits légumes

Églefin, beurre nantais et petits légumes

4.4 58 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 100 g d'échalotes
  • 20 g de vinaigre de vin
  • 300 g d'eau
  • 100 g de vin blanc
  • 300 g de carottes coupées en julienne
  • 300 g de poireaux coupés en julienne
  • 600 g de filets d'églefin
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de choux de Bruxelles coupés en deux
  • 10 g de crème liquide 35% m.g.
  • 250 g de beurre coupé en morceaux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 350 mg
Białko 32.8 g
Kalorie 2848.3 kJ / 685.8 kcal
Tłuszcz 54.5 g
Błonnik 9 g
Tłuszcz nasycony 33.8 g
Węglowodany 14.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...