
Urządzenia i Akcesoria
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
oranges non traitées (jus et zeste d'1 orange)2
-
de beurre30 g
-
de sel3 pincées
-
de poivre blanc moulu3 pincées
-
de patate douce coupée en cubes de 3 cm400 g
-
d'eau500 g
-
de curry de Madras en poudre1 c. à café
-
de gingembre en poudre½ c. à café
-
d'huile de noisette15 g
-
noix de saint-jacques12
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
215.3 kcal /
898.8 kJ
Białko
8.8 g
Tłuszcz
10.5 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Sód
505.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°39
46 Przepisów
Francja
Francja