
Urządzenia i Akcesoria
Gratin d'asperges à l'appenzeller
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions
Składniki
-
d'eau500 g
-
d'asperges blanches nettoyées et coupées en deux800 g
-
de beurre coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin40 g
-
de farine de blé40 g
-
de lait400 g
-
de noix de muscade fraîchement râpée2 pincées
-
du sel
-
du poivre moulu
-
d'Appenzeller râpé150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
390 kcal /
1630 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
27 g
Węglowodany
17 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Saveurs Thermomix n°10
64 Przepisy
Francja
Francja