Gratin d'asperges à l'appenzeller

Gratin d'asperges à l'appenzeller

4.5 72 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    500 g
  • d'asperges blanches nettoyées et coupées en deux
    800 g
  • de beurre coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
    40 g
  • de farine de blé
    40 g
  • de lait
    400 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 pincées
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'Appenzeller râpé
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 390 kcal / 1630 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 27 g
Węglowodany 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...