Gratin d'asperges à l'appenzeller
TM6 TM5

Gratin d'asperges à l'appenzeller

4.5 (69 ocen)

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 800 g d'asperges blanches, nettoyées et coupées en deux
  • 40 g de beurre, coupé en dés, et 5 g pour le plat à gratin
  • 40 g de farine de blé
  • 400 g de lait
  • 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g d'Appenzeller, râpé

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1630 kJ / 390 kcal
Białko
19 g
Węglowodany
17 g
Tłuszcz
27 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy