Quenelles de blettes au four

Quenelles de blettes au four

4.3 65 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • 500 g d'eau
  • 500 g de blettes en lanières
  • 50 g de noix de Grenoble décortiquée
  • 70 g de parmesan en morceaux
  • 3 gousses d'ail
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive et un peu pour le plat
  • 100 g de flocons d'avoine
  • 1 œuf
  • 1 c. à soupe de fécule de maïs
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 c. à soupe de graines de sésame
  • 700 g de coulis de tomates
  • 4 brins de persil frais ciselés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21 g
Kalorie 1540 kJ / 368 kcal
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...