Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert

Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert

4.6 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    50 g
  • de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
    300 g
  • de petits pois, frais ou surgelés
    200 g
  • d'huile
    10 g
  • d'eau
    800 g
  • de bouillon de légumes
    1 cube
  • de perles du Japon
    40 g
  • de camembert coupé en morceaux
    100 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 - 100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 320.8 kcal / 1337.5 kJ
Białko 15.8 g
Tłuszcz 17.8 g
Węglowodany 19.8 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 10 g
Sód 658.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...