Gaspacho poivron-framboise

Gaspacho poivron-framboise

4.5 38 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 verres

Składniki

  • 30 g d'oignon nouveau
  • 200 g de poivron rouge coupé en morceaux (1 cm env.)
  • 100 g de tomate coupée en quatre
  • 150 g de concombre épluché et coupé en tronçons
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 125 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 10 gouttes d'huile de sésame
    10 gouttes d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 verre

Sód 204.3 mg
Białko 1.5 g
Kalorie 219.5 kJ / 52.5 kcal
Tłuszcz 1.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...