
Urządzenia i Akcesoria
Gaspacho poivron-framboise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 verres
Składniki
-
d'oignon nouveau30 g
-
de poivron rouge coupé en morceaux (1 cm env.)200 g
-
de tomate coupée en quatre100 g
-
de concombre épluché et coupé en tronçons150 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts4 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts3 pincées
-
de framboises fraîches ou surgelées125 g
-
d'huile de sésame10 gouttes
Wartości odżywcze na 1 verre
Kalorie
52.5 kcal /
219.5 kJ
Białko
1.5 g
Tłuszcz
1.8 g
Węglowodany
5.8 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
204.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja