Gaspacho poivron-framboise

Gaspacho poivron-framboise

4.5 36 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
4 verres

Składniki

  • d'oignon nouveau
    30 g
  • de poivron rouge coupé en morceaux (1 cm env.)
    200 g
  • de tomate coupée en quatre
    100 g
  • de concombre épluché et coupé en tronçons
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • de framboises fraîches ou surgelées
    125 g
  • d'huile de sésame
    10 gouttes
    10 gouttes d'huile d'olive extra vierge

Wartości odżywcze na 1 verre

Kalorie 52.5 kcal / 219.5 kJ
Białko 1.5 g
Tłuszcz 1.8 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 204.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...