Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g d'eau
- 300 g de crozets
- 3 poireaux, en rondelles
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 200 g de crème liquide entière
- du poivre moulu
- 1 pincée de quatre-épices
- 1 reblochon
- 1 branche de thym frais, effeuillée
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3131 kJ / 750 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 59 g
- Tłuszcz
- 44 g
Alternatywne przepisy
Croque monsieur à la tomate
1小时
Gratin poireau-pomme de terre au chorizo et parmesan
55min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto courgette et bacon
35min
Gratin de crozets au jambon
1小时
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25min
Croziflette
1 Std. 25 Min
Gratin de courge et chorizo
1小时 15 分钟
Roulade de jambon cru et poireau au comté
55min
Gratin de pommes de terre, brocoli, comté et chorizo
55min