Gratin de crozets, reblochon et poireaux

Gratin de crozets, reblochon et poireaux

4.5 141 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • de crozets
    300 g
  • poireaux en rondelles
    3
  • oignon coupé en deux
    1
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de crème liquide entière
    200 g
  • du poivre moulu
  • de quatre-épices
    1 pincée
  • reblochon
    1
  • de thym frais effeuillée
    1 branche

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 750 kcal / 3131 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...