Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
TM6 TM5 TM31

Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

4.7 (172 oceny)

Składniki

  • 40 g de chorizo
  • 80 g d'épinards frais, coupés grossièrement
  • 40 g de gruyère râpé
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 œufs
  • 600 g d'eau
  • pain grillé, pour servir

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
964 kJ / 232 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
20 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy