Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

Œuf cocotte aux épinards et au chorizo

4.6 228 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 40 g de chorizo
  • 80 g d'épinards frais coupés grossièrement
  • 40 g de gruyère râpé
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 4 œufs
  • 600 g d'eau
  • pain grillé, pour servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 964 kJ / 232 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...