Parmentier de canard, oignons et curry

Parmentier de canard, oignons et curry

4.4 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • de cuisses de canard confites peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
    4 - 5
  • d'eau
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de pommes de terre coupés en morceaux
    600 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de curry en poudre
    1 c. à soupe
  • de poivre moulu
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 395.3 kcal / 1652.8 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 23.7 g
Węglowodany 18.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 11.5 g
Sód 881.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...