Parmentier de canard, oignons et curry
TM6 TM5

Parmentier de canard, oignons et curry

4.4 (27 ocen)

Składniki

  • 50 g de parmesan, coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon, coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 4 - 5 de cuisses de canard confites, peau retirée et grossièrement effilochées (500-600 g env.)
  • 500 g d'eau
  • 1 c. à café de sel
  • 600 g de pommes de terre, coupés en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 c. à soupe de curry en poudre
  • 2 pincées de poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1652.8 kJ / 395.3 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
18.5 g
Tłuszcz
23.7 g
Tłuszcz nasycony
11.5 g
Błonnik
2.8 g
Sód
881.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy