Crozotto à la butternut, poireau et beaufort

Crozotto à la butternut, poireau et beaufort

3.9 154 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de beaufort en morceaux
    100 g
  • de poireau en morceaux, vert et blanc compris
    300 g
  • de beurre en morceaux
    30 g
  • de courge butternut en petits dés
    300 g
  • de crozets au sarrasin
    300 g
  • d'eau bouillante
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de bouillon émietté
    1 cube
  • persil frais pour la finition

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 487 kcal / 2046 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 18 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...