Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort, en morceaux
- 300 g de poireau, en morceaux, vert et blanc compris
- 30 g de beurre, en morceaux
- 300 g de courge butternut, en petits dés
- 300 g de crozets au sarrasin
- 500 g d'eau bouillante
- du sel
- du poivre moulu
- 1 cube de bouillon, émietté
- persil frais, pour la finition
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2046 kJ / 487 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 18 g
Alternatywne przepisy
Crozets au bacon, poireau et champignons
40 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Gratin de panais, courge, comté et noix
1 Std. 20 Min
Flan de poireau et pancetta
35 Min
Risotto aux petits pois et aux lardons
25 Min
Gratin de crozets, reblochon et poireaux
1 Std. 40 Min
Risotto de boulgour aux petits pois, ricotta et jambon
35 Min
Risotto au potimarron
1 Std.
Gratin de courge et chorizo
1h 15min
Parmentier de lentilles et potimarron
1h 25min
Tarte rustique potimarron, chèvre et noix
35 Min
Risotto à la patate douce et aux châtaignes
35 Min