Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon

Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon

4.8 254 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts

Składniki

  • de beurre
    20 g
  • de poireaux coupés en rondelles
    450 g
  • de crottins de Chavignol (100 g détaillés en dés et 80 g en lamelles)
    180 g
    180 g de crottins de chèvre, (100 g détaillés en dés et 80 g en lamelles)
  • pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")
    1
  • de saumon frais détaillé en dés
    200 g

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 462.3 kcal / 1924.3 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 34.8 g
Węglowodany 21.2 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 7.3 g
Sód 181.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...