
Urządzenia i Akcesoria
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 parts
Składniki
-
de beurre20 g
-
de poireaux coupés en rondelles450 g
-
de crottins de Chavignol (100 g détaillés en dés et 80 g en lamelles)180 g
-
pâte feuilletée maison (voir "Conseil(s)")1
-
de saumon frais détaillé en dés200 g
Wartości odżywcze na 1 part
Kalorie
462.3 kcal /
1924.3 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
34.8 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Sód
181.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°27
36 Przepisów
Francja
Francja