Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre

Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre

4.2 52 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de patate douce coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
    500 g
  • de beurre coupé en morceaux
    35 g
  • d'oignon coupé en morceaux
    100 g
  • de filet mignon de porc
    500 g
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    700 g
  • de crème fraîche
    25 g
  • de sel
    5 pincées
  • de poivre moulu
    5 pincées
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    160 g
  • fromage de chèvre en bûche
    180 g
  • de miel
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 640.6 kcal / 2680.1 kJ
Białko 16.1 g
Tłuszcz 38.2 g
Węglowodany 61.1 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Sód 418.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...