Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre

Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre

4.2 57 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de patate douce coupée en morceaux de taille adaptée à la grande goulotte
  • 35 g de beurre coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en morceaux
  • 500 g de filet mignon de porc
  • 500 g d'eau
  • 700 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 25 g de crème fraîche
  • 5 pincées de sel
  • 5 pincées de poivre moulu
  • 160 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 180 g fromage de chèvre en bûche
  • 1 c. à soupe de miel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 418.6 mg
Białko 16.1 g
Kalorie 2680.1 kJ / 640.6 kcal
Tłuszcz 38.2 g
Błonnik 10.4 g
Tłuszcz nasycony 24.5 g
Węglowodany 61.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...