Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais

Crumble légumes d'été et sauce au fromage frais

4.6 155 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    80 g
  • de farine de blé
    80 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    50 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de poivrons rouges coupés en morceaux
    460 g
  • d'aubergines coupées en morceaux
    230 g
  • de courgettes coupées en morceaux
    460 g
  • de fromage frais type Boursin®
    125 g
  • de crème fraîche
    100 g
  • de sel
    3 pincées
  • de poivre moulu
    3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 522.4 kcal / 2185.8 kJ
Białko 18.7 g
Tłuszcz 35.2 g
Węglowodany 33.9 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 19.9 g
Sód 650.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...