Crozets au bacon, poireau et champignons

Crozets au bacon, poireau et champignons

3.3 139 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1000 g
  • poireau en tronçons de 1 cm
    1
  • oignon pelé
    1
  • de crozets rincés
    180 g
  • de champignons de Paris frais en lamelles épaisses
    200 g
  • de bacon taillé en lardons
    150 g
  • de vin blanc
    100 g
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de persil frais
    2 brins
  • sel
  • poivre moulu
  • de parmesan râpé
    4 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 350 kcal / 1469 kJ
Białko 20 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 37 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...