Cabillaud au chorizo

Cabillaud au chorizo

4.5 30 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • d'oignon en quartiers
    80 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    15 g
  • de tomates concassées en conserve
    500 g
  • d'eau
    200 g
  • de chorizo doux
    10 rondelles
  • de piment d'Espelette
    3 pincées
  • de thym frais
    1 branche
  • du sel
  • du poivre moulu
  • bulbes de fenouil coupés en quatre
    2
  • de dos de cabillaud
    400 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 259 kcal / 1084 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...