Cabillaud au chorizo

Cabillaud au chorizo

4.5 40 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon en quartiers
  • 1 gousse d'ail
  • 15 g d'huile d'olive
  • 500 g de tomates concassées en conserve
  • 200 g d'eau
  • 10 rondelles de chorizo doux
  • 3 pincées de piment d'Espelette
  • 1 branche de thym frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 2 bulbes de fenouil coupés en quatre
  • 400 g de dos de cabillaud

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1084 kJ / 259 kcal
Tłuszcz 12 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...