Pizza au chou-fleur et cèpes

Pizza au chou-fleur et cèpes

4.5 17 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 parts

Składniki

  • 400 g de fleurettes de chou-fleur
  • 2 œufs
  • 50 g de gruyère râpé
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 gousse d'ail
  • 400 g de cèpes surgelés préalablement décongelés
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 brins de persil frais ciselés
  • 150 g de mozzarella en dés
  • 150 g de scamorza fumée en dés

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 24 g
Kalorie 1457 kJ / 350 kcal
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...