Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets

Salade de haricots verts et fèves, sauce au tahin et œufs mollets

4.2 11 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

La salade
  • d'eau
    1000 g
  • de fèves surgelées
    400 g
  • de haricots verts frais
    400 g
  • de noisettes décortiquées
    50 g
La sauce tahin et les œufs mollets
  • de skyr
    100 g
  • le jus d'un citron jaune
  • d'eau et un peu pour la cuisson des œufs
    4 c. à soupe
  • du sel
  • de tahini
    50 g
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe
  • du poivre moulu
  • œufs
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 371.7 kcal / 1555.3 kJ
Białko 22.2 g
Tłuszcz 19.1 g
Węglowodany 35.3 g
Błonnik 12.5 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 135.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...