Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes

Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes

4.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de cheddar en morceaux (2 cm)
    60 g
  • de poireau en tranches (2-3 cm)
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    10 g
  • de beurre
    10 g
  • de bacon fumé en morceaux
    150 g
    150 g de lardons fumés
  • de dattes dénoyautées
    50 g
  • de flocons d'avoine
    100 g
  • cube de bouillon de légumes émietté
    ½
  • d'eau
    300 g
  • de noisettes non grillées et hachées (opcjonalnie)
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 397.9 kcal / 1665 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 26.3 g
Węglowodany 28.7 g
Błonnik 3.7 g
Tłuszcz nasycony 9.9 g
Sód 351.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...