
Urządzenia i Akcesoria
Porridge au bacon, aux poireaux et aux dattes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
de cheddar en morceaux (2 cm)60 g
-
de poireau en tranches (2-3 cm)50 g
-
gousse d'ail1
-
d'huile d'olive10 g
-
de beurre10 g
-
de bacon fumé en morceaux150 g
-
de dattes dénoyautées50 g
-
de flocons d'avoine100 g
-
cube de bouillon de légumes émietté½
-
d'eau300 g
-
de noisettes non grillées et hachées (opcjonalnie)50 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
397.9 kcal /
1665 kJ
Białko
13 g
Tłuszcz
26.3 g
Węglowodany
28.7 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
9.9 g
Sód
351.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Porridges du matin
9 Przepisów
Francja
Francja