Flammekueche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola

Flammekueche de sarrasin aux légumes racines et au gorgonzola

2.6 8 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • de farine de sarrasin
    200 g
  • de mix de farines sans gluten
    100 g
  • de sel
    1 c. à café
  • huile végétale pour les plaques
  • piments rouges frais en morceaux
    1 - 2
  • d'oignons nouveaux en morceaux
    40 g
  • gousse d'ail
    1
  • de miel
    100 g
  • de vinaigre de riz
    15 g
  • de cumin en poudre
    ½ c. à café
  • de coriandre en poudre
    ½ c. à café
  • mix de farines sans gluten pour le plan de travail
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    200 g
  • de carotte émincée finement (2 mm)
    120 g
  • de panais émincé finement (2 mm)
    120 g
  • d'oignon rouge émincé finement (2 mm)
    80 g
  • de gorgonzola en morceaux
    160 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 617.8 kcal / 2584.7 kJ
Białko 19.9 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 88.7 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 13.6 g
Sód 1100.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...