Salade d'épeautre aux asperges

Salade d'épeautre aux asperges

4.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    800 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de graines d'épeautre
    150 g
  • eau pour les œufs
  • œufs
    4
  • botte d'asperges vertes
    1
  • de petits pois frais ou surgelés
    150 g
  • d'amandes émondées
    40 g
  • de pignons de pin
    20 g
  • d'échalotes
    40 g
  • de persil plat frais
    5 brins
  • d'huile d'olive
    50 g
  • de vinaigre de vin
    20 g
  • de jus de citron
    20 g
  • de carotte en tagliatelle
    100 g
  • de courgette en tagliatelle
    150 g
  • de roquette
    60 g
  • du sel
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 289 kcal / 1198 kJ
Białko 9 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...