Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes

Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes

4.5 37 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • de boulgour
    300 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'eau chaude
    300 g
  • de persil frais
    ½ bouquet
  • d'huile d'olive
    70 g
  • de vinaigre de cidre
    2 c. à soupe
  • d'eau
    400 g
  • poivrons (rouge, jaune, vert), en lanières
    3
  • d'amandes émondées grossièrement hachées
    50 g
  • abricots secs dénoyautés en petits dés
    8
  • poignées de roquette
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 595 kcal / 2489 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...