Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes

Salade de boulgour, poivrons, abricots secs et amandes

4.5 38 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • 300 g de boulgour
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 300 g d'eau chaude
  • ½ bouquet de persil frais
  • 70 g d'huile d'olive
  • 2 c. à soupe de vinaigre de cidre
  • 400 g d'eau
  • 3 poivrons (rouge, jaune, vert), en lanières
  • 50 g d'amande émondée grossièrement hachées
  • 8 abricots secs dénoyautés en petits dés
  • 3 poignées de roquette

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 14 g
Kalorie 2489 kJ / 595 kcal
Tłuszcz 26 g
Węglowodany 71 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...