Curry à la mangue, pommes de terre, chou-fleur et noix de cajou

Curry à la mangue, pommes de terre, chou-fleur et noix de cajou

3.8 44 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de gingembre frais
  • 1 c. à café de pâte de curry rouge
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de purée de tomates en conserve
  • 400 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 400 g de mangue
  • 300 g de chou-fleur détaillé en bouquets
  • 50 g de noix de cajou

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 62.5 mg
Białko 4.8 g
Kalorie 1485.3 kJ / 224 kcal
Tłuszcz 8.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 1.3 g
Węglowodany 29.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...