Urządzenia i Akcesoria
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
Rice
-
basmati rice9 oz
-
salt½ tsp
-
water24 oz
Carrot Salad
-
carrots cut into pieces (1 in.)5 oz
-
lime juice2 tsp
-
sesame oil2 tsp
-
rice vinegar1 oz
-
maple syrup1 tbsp
-
sesame seeds plus extra to garnish2 tsp
Kung Pao Cauliflower
-
tamari sauce divided2 oz
-
corn starch divided2 tbsp
-
dried chili flakes½ tsp
-
cauliflower florets cut into bite size pieces32 oz
-
garlic cloves2
-
ginger paste2 tsp
-
olive oil½ oz
-
red chili pepper halved, destemmed and seeds removed1
-
green onions divided (1 in pieces, 1 sliced, to garnish)2
-
vegetable stock paste½ tsp
-
hoisin sauce1 oz
-
water7 oz
-
rice vinegar1 oz
-
maple syrup1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1408 mg
Białko
11.9 g
Kalorie
1854.8 kJ /
443.3 kcal
Tłuszcz
8.2 g
Błonnik
7.6 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
82.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarian Japchae
45 min
Chili and Peanut Noodles with Tofu and Chili Garlic Oil
30 min
Kamut Salad with Spicy Lemon Vinaigrette
9 godz. 25 min
Kimchi Risotto
35 min
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Gochujang Ramen Noodles
30 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Thai Peanut Crunch Salad
30 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 godz. 30 min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 godz. 5 min
Tofu Ramen Bowl
55 min
Smoky Black Bean Soup
35 min