Urządzenia i Akcesoria
Green Bean and Radicchio Salad with Chèvre
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
Vinaigrette
-
avocado oil5 oz
-
water2 oz
-
2 ½ oz apple cider vinegarbalsamic vinegar2 ½ oz
-
Dijon mustard½ oz
-
Italian seasoning½ heaping tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
Salad
-
radicchio cored, cut into quarters, divided6 oz
-
water20 oz
-
fresh green beans trimmed16 oz
-
ice water
-
2 oz slivered almonds, toasted, choppedhazelnuts, without skin toasted, chopped2 oz
-
4 oz feta cheese, crumbledchèvre cheese crumbled4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
324.3 mg
Białko
6.7 g
Kalorie
1507.8 kJ /
360.4 kcal
Tłuszcz
33.7 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
10.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Green Goddess Salad
10 min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Nectarine and Cherry Panzanella Salad
25 min
Chinese Chicken Salad
1 godz. 30 min
Chickpea Ratatouille
1 godz.
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Tortilla Soup
25 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.