
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves2
-
dried oregano1 tbsp
-
roasted red peppers drained12 oz
-
extra virgin olive oil2 oz
-
rice wine vinegar2 oz
-
honey1 tsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste⅛ tsp
-
Persian cucumber6 oz
-
red onions cut into wedges4 oz
-
hearts of romaine lettuce leaves bottom trimmed6 - 7 oz
-
water32 oz
-
pitted black olives4 oz
-
chickpeas drained and rinsed15 oz
-
cherry tomatoes halved4 oz
-
pepperoncini drained, thinly sliced4 oz
-
feta cheese crumbled8 oz
-
fresh basil leaves to garnish
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
394.4 kcal /
1650 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
19.3 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Sód
1444.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Spring Garden
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Shaved Brussels Sprouts Salad
20 min
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55 min
Broccoli Salad
5 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 min
Green Goddess Salad
10 min
Green Bean Gremolata
25 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Creamy Broccoli Salad
10 min
Turkey Taco Bowl
1 godz.