Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
TM6

Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing

4.3 (18 ocen)

Składniki

  • 2 garlic cloves
  • 1 tbsp dried oregano
  • 12 oz roasted red peppers, drained
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 2 oz rice wine vinegar
    lub 2 oz white wine vinegar
  • 1 tsp honey
  • ½ tsp salt, to taste
  • ⅛ tsp ground black pepper, to taste
  • 6 oz Persian cucumber
  • 4 oz red onions, cut into wedges
  • 6 - 7 oz hearts of romaine lettuce leaves, bottom trimmed
  • 32 oz water
  • 4 oz pitted black olives
    lub 4 oz Kalamata olives, pitted
  • 15 oz chickpeas, drained and rinsed
  • 4 oz cherry tomatoes, halved
  • 4 oz pepperoncini, drained, thinly sliced
  • 8 oz feta cheese, crumbled
  • fresh basil leaves, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1650 kJ / 394.4 kcal
Białko
11.2 g
Węglowodany
19.3 g
Tłuszcz
31 g
Tłuszcz nasycony
11.2 g
Błonnik
4.4 g
Sód
1444.5 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy