Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing

Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing

4.3 20 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • garlic cloves
    2
  • dried oregano
    1 tbsp
  • roasted red peppers drained
    12 oz
  • extra virgin olive oil
    2 oz
  • rice wine vinegar
    2 oz
    2 oz white wine vinegar
  • honey
    1 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ⅛ tsp
  • Persian cucumber
    6 oz
  • red onions cut into wedges
    4 oz
  • hearts of romaine lettuce leaves bottom trimmed
    6 - 7 oz
  • water
    32 oz
  • pitted black olives
    4 oz
    4 oz Kalamata olives, pitted
  • chickpeas drained and rinsed
    15 oz
  • cherry tomatoes halved
    4 oz
  • pepperoncini drained, thinly sliced
    4 oz
  • feta cheese crumbled
    8 oz
  • fresh basil leaves to garnish

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 394.4 kcal / 1650 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 19.3 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 11.2 g
Sód 1444.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...