Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 oz olive oil, plus extra to grease
- 24 oz cauliflower florets
- 14 oz artichoke hearts, in oil, drained
- 4 oz peas, fresh
- 2 tsp garlic powder
- 2 tsp onion powder
- 1 tsp salt
- 2 tsp ground paprika
- 4 oz aged white cheddar cheese, cut into pieces
- 2 oz Gouda cheese, cut into pieces
-
5
oz croutons
lub 5 oz stale bread, cut into pieces and toasted - 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 2 garlic cloves
- 1 fresh jalapeño chili, destemmed and deseeded
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2416.6 kJ / 577.6 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 56.4 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Tłuszcz nasycony
- 10.7 g
- Błonnik
- 14 g
- Sód
- 1391.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto with Spinach and Peas
30 min
Mushroom and Feta Strudel with Spinach
1 Std. 10 Min
Southwest Quinoa
40 min
Vegetarian Chili
50min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1h
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1h 50min
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Roasted Red Pepper and Cashew Dip
5 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 Std. 10 Min
Sweet Corn Risotto with Grilled Zucchini
30 min