Urządzenia i Akcesoria
Texas Caviar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
15 portions
Składniki
-
canned black beans rinsed and drained12 oz
-
fresh corn kernels (approx. 4 ears)8 oz
-
blackeyed peas unsalted, canned rinsed and drained12 oz
-
fresh cilantro leaves only (approx. 1.5 oz), plus extra, hand-torn, to garnish1 bunch
-
red bell pepper cut into pieces3 oz
-
green bell pepper cut into pieces3 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
jalapeño chili destemmed, deseeded, and cut into pieces1
-
red wine vinegar2 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
garlic clove1
-
salt1 ½ tsp
-
fresh ground black pepper1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
585.5 kJ /
139.9 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Southern BBQ
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Slow Cooked White Chicken Chili
2 godz. 10 min
Baja-Style Fish Tacos
30 min
Chunky Guacamole
10 min
Spicy Chinese Chicken with Zoodles
40 min
Broccoli Red Lentil Soup
25 min
Carrot Top Pesto
5 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Maple Sweet Potato Soup with Parmesan Croutons
45 min