Urządzenia i Akcesoria
Texas Caviar
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
15 portions
Składniki
-
canned black beans rinsed and drained12 oz
-
fresh corn kernels (approx. 4 ears)8 oz
-
blackeyed peas unsalted, canned rinsed and drained12 oz
-
fresh cilantro leaves only (approx. 1.5 oz), plus extra, hand-torn, to garnish1 bunch
-
red bell pepper cut into pieces3 oz
-
green bell pepper cut into pieces3 oz
-
red onion cut into pieces2 oz
-
jalapeño chili destemmed, deseeded, and cut into pieces1
-
red wine vinegar2 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
ground cumin1 tsp
-
cayenne pepper½ tsp
-
garlic clove1
-
salt1 ½ tsp
-
fresh ground black pepper1 ½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
297.2 mg
Białko
7.8 g
Kalorie
585.5 kJ /
139.9 kcal
Tłuszcz
2.9 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
23.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Southern BBQ
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Cucumber Slices
5 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Shrimp Orzo with Peas
30 min
Lemon Orzo
40 min
Mushroom Taco Filling
35 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Eggplant and Lentil Salad
40 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4 godz. 20 min
Bourbon Pecan Pie with Cinnamon Roll Crust
4 godz. 35 min