Urządzenia i Akcesoria
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.3 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
952.4 kJ /
227.6 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Roasted Vegetables with Walnut Arugula Pesto
45 min
Southwest Quinoa
40 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Cauliflower Tabbouleh
10 min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 min
Cranberry-Pecan Brussels Sprouts
35 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chopped Asian Salad
20 min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min