Urządzenia i Akcesoria
Lentil, Cauliflower and Kale Salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions
Składniki
-
cauliflower cut into florets (approx. 6 florets)10 oz
-
olive oil2 tbsp
-
lacinato kale cut into pieces (2 in.), stems removed (approx. 1 bunch)5 oz
-
garlic cloves3
-
Roma tomatoes halved16 oz
-
balsamic vinegar plus extra to garnish1 tbsp
-
olive oil plus extra to garnish1 oz
-
fresh basil leaves½ oz
-
salt to taste1 tsp
-
water24 oz
-
black lentils4 oz
-
feta cheese drained and crumbled3 oz
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
551.3 mg
Białko
9.4 g
Kalorie
952.4 kJ /
227.6 kcal
Tłuszcz
12.9 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Veggie Table
51 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Southwest Quinoa
40 Min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 Min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
40 Min
Cabbage Salad with Almond-Orange Vinaigrette
15 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40 Min
Quinoa Salad with Brazil Nut and Cilantro Pesto
55 Min
Lentil Salad
35 Min
Green Lentil Risotto with Asparagus
45 Min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Fennel, Orange and Cherry Salad
10 Min
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20 Min