Focaccia sauge et pommes de terre

Focaccia sauge et pommes de terre

4.0 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 parts

Składniki

  • 40 g de parmesan en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 5 g de levure boulangère sèche
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 40 g d'huile d'olive et un peu pour huiler
  • 500 g de farine
  • 1 c. à café rase de sel
  • 250 g de petites pommes de terre fines, en tranches (1-2 mm)
  • 200 g d'oignons rouges émincés
  • 10 feuilles de sauge fraîche
  • fleur de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 parts

Białko 22 g
Kalorie 2704 kJ / 643 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 102 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...