Focaccia sauge et pommes de terre

Focaccia sauge et pommes de terre

3.9 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
4 parts

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    40 g
  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    5 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • d'huile d'olive et un peu pour huiler
    40 g
  • de farine
    500 g
  • de sel
    1 c. à café rase
  • de petites pommes de terre fines, en tranches (1-2 mm)
    250 g
  • d'oignons rouges émincés
    200 g
  • de sauge fraîche
    10 feuilles
  • fleur de sel

Wartości odżywcze na 1 parts

Kalorie 643 kcal / 2704 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 102 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...