Chaussons salés à la caponata

Chaussons salés à la caponata

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    250 g
  • d'eau froide, et 1 c. à café pour la dorure
    130 g
  • de beurre préalablement congelé en morceaux
    250 g
  • oignon coupé en quatre
    1
  • d'huile d'olive
    4 c. à soupe
  • de branche de céleri en petits dés, et 15 feuilles
    20 g
  • de tomates en petits morceaux
    250 g
  • de câpres en saumure
    2 c. à soupe
  • d'olives vertes
    1 c. à soupe
  • de sucre en poudre
    1 c. à soupe
  • d'aubergines en petits dés
    500 g
  • de vinaigre de vin
    30 g
  • jaune d'œuf
    1
  • de sel
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 92 kcal / 385 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...