Galettes de poisson thaïes

Galettes de poisson thaïes

3.5 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 30 min
15 pièces

Składniki

  • de feuilles de coriandre fraîche et un peu pour la finition
    10 g
  • de fèves de soja vertes en cosse surgelées (édamame)
    25 g
  • de filet de poisson blanc, sans la peau
    500 g
  • de pâte de curry vert
    1 c. à soupe
  • œuf battu
    1
  • de sauce de soja
    2 c. à soupe
  • de jus de citron vert, fraîchement pressé
    15 g
  • de farine de riz
    50 g
  • d'huile de friture
    200 g
  • citrons verts en quartiers, pour la finition
    2

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 174 kcal / 727.9 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 14.4 g
Węglowodany 4.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Sód 145.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...